Teemmä-talli

Kevään alkeiskurssi alkaa viikolla 10.

Ratsastuksen alkeiskurssi pidetään KESKIVIIKKOISIN KLO 17 alkaen. Kurssiin sisältyy 13 x 50 min. ajalla 4.3.-27.5.2020. 

Kurssin aikana harjoitellaan hevosen harjausta, varustamista ja ratsastuksen alkeita, tavoitteena hallita hevonen itsenäisesti. Lopullinen sisältö määräytyy osallistujien mukaan. Kurssi ei edellytä aikaisempaa hevoskokemusta ja se sopii niin lapsille (alaikäraja 7 v.), nuorille, kuin aikuisillekin.

Kurssin hinta, sisältäen vakuutuksen, on kertaluontoisena kurssimaksuna (Alkeiskurssikortti 13 krt, a 25,00) 325,00 euroa (Kortista mahdollisesti käyttämättömät tunnit voi käyttää kurssin ulkopuolella). Vaihtoehtoisesti kurssin voi maksaa irtotunteina, 30,00 euroa/ kerta.

Kurssille otetaan korkeintaan viisi ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset näiden sivujen yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse 0400 435 883 tai suoraan tallihenkilökunnalle.