Teemmä-talli

Kalenteri

Toistuvat:

EIJAN ESTELAUANTAIT  1 x kuukaudessa.

Kaikille esteratsastuksesta innostuneille pääsääntöisesti aina kuukauden ensimmäisenä lauantaina kello 12, ellei toisin ilmoiteta. Jokaiselle kerralle ilmoittaudutaan erikseen. Vko 2, 5, 9, 13, 18 ja 23. Kausikortilta tai irtotuntina.

PONIKLUBI 1 x kuukaudessa, lauantaisin noin klo 12-14.

Hevoskerhossa kartutetaan hevostietoutta ja -taitoja käytännön tekemisen, pelien ja leikkien avulla. Kerho sopii kaiken ikäisille ja tasoisille heppahöperöille. Hinta 10,00 €/ kerta (sisältää ohjelman ja vakuutuksen). Vko 4, 8, 10, 12, 17 ja 19. Ilmoittautuminen saman viikon perjantaihin mennessä. Klubikerta edellyttää vähintään neljää osallistujaa. Ohjaajana Jenni Hämäläinen.

HEVONEN JA MINÄ

Hevosen maasta käsittelyä, sen käytöksen ymmärtämistä ja omien henkisten ja fyysisten toimintamallien työstämistä. Tavoitteena saada varmuutta hevosten kanssa toimimiseen. Toteutuminen edellyttää vähintään neljä osallistujaa. Sopii kaikille hevoshenkisille. Hinta 15,00 €/ kerta (sis. ohjelman ja vakuutuksen). Lauantaisin kello 12.15 – n. 13.30, viikot 7, 11 ja 20.

VALMENNUKSET noin kerran kuukaudessa, näistä ilmoitamme Ajankohtaista-osiossa.

Muut:

Kesälle tulossa mm. erilaisia päiväleirejä. Ideoita ja toivomuksia voi esittää tallihenkilökunnalle, palautelaatikkoon tai netin kautta.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset p. 0400 435883/ tallihenkilökunta.

Teemmä-talli pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.