Teemmä-talli

Talli

maisema_2Teemmä-tallilla on maneesi, pyöröaitaus, estekalusto ja ulkokenttä. Tallia ympäröivät mahtavat luonnonkauniit mäntykangasmetsät ja hyvät maastoratsastusmahdollisuudet. Tallit ja maneesi ovat valoisia ja viihtyisiä sekä tarhat tilavia. Maneesin mitat ovat 23 x 44 m, ulkokentän 25 x 62 m.

Tiedustelut ja tuntivaraukset numeroon 0400 – 435 883. Puhelinajat arkisin klo 8-9 ja 14-15. Muuten vastaamme aina mahdollisuuksien mukaan. Palautetta ym. asiaa (ei tuntivarauksia) voi lähettää myös osoitteeseen emmi.nieminen (miuku) pp.inet.fi, yhteydenotto-lomakkeella sekä jättää tallilla olevaan palautelaatikkoon.


emmipOlen Emmi Leppänen, KM, NTM, YAT ratsastuksenohjaaja. Omia hevosia minulla on ollut vuodesta 1987 ja Teemmä-tallin perustin keväällä 2001 muuttaessani Helsingistä Kannonkoskelle.


eijapEija Sauranen: Aloitin ratsastuksen 6-vuotiaana. Opiskelin 2000-2003 Rautalammin ratsastuslukiossa, josta sain vankan pohjan ratsastukseen master-opettajien Pirkko Herdin ja Mika Malaskan ansiosta. Kilpailin paljon ja voitin hopeaa mm. kahtena vuonna oppilaistosten välisissä estemestaruuksissa ja Itä-Suomen hallimestaruuksissa hevosellani Hawr. Teemmällä olen työskennellyt vuodesta 2005. Työnkuvaani kuuluu hevostenhoito ja liikutus, tallityöt ja ratsastustuntien pito. – Valmistuin keväällä 2009 ratsastuksenohjaajaksi Ypäjän hevosopistosta hyvin arvosanoin.


Jenni Hämäläinen on hevosharrastepalveluiden tuottamiseen suuntautunut hevosenhoitaja. Tallitöiden,  hevostenhoidon ja ohjaustoiminnan lisäksi Jenni vastaa myös tallin hevoskerho toiminnasta.


kimmopKimmo Leppänen: Osallistun tallin toimintaan tarpeen mukaan, keskeisimpänä mm. hevosten kaviohuolto ja kengitys. Harrastuksiini kuluvat metsästys ja koirat.


Teemmä-tallilla työskentelee vakituisen henkilökunnan lisäksi osa-aikaista työvoimaa sekä harjoittelijoita.

Nelijalkaiseen henkilökuntaan taas kuuluu toistakymmentä erilaista, hyvin koulutettua hevosta.


vertti

Vertti


Miina

Miina

Miina, Irlannin susikoira, on isosta koostaan ja kumeasta haukusta huolimatta erittäin kiltti ja lempeä.