Teemmä-talli

Talli

maisema_2Teemmä-tallilla on maneesi, pyöröaitaus, estekalusto ja ulkokenttä. Tallia ympäröivät mahtavat luonnonkauniit mäntykangasmetsät ja hyvät maastoratsastusmahdollisuudet. Tallit ja maneesi ovat valoisia ja viihtyisiä sekä tarhat tilavia. Maneesin mitat ovat 23 x 44 m.

Tiedustelut ja tuntivaraukset numeroon 0400 – 435 883. Puhelinajat arkisin klo 8-9 ja 14-15. Muuten vastaamme aina mahdollisuuksien mukaan. Jos emme jostain syystä pääse vastaamaan, soitathan myöhemmin uudelleen tai laitat viestin. Palautetta ym. asiaa (ei tuntivarauksia) voi lähettää myös osoitteeseen emmi.nieminen (miuku) pp.inet.fi, yhteydenotto-lomakkeella sekä jättää tallilla olevaan palautelaatikkoon.


emmipOlen Emmi Leppänen, KM, NTM, YAT ratsastuksenohjaaja. Omia hevosia minulla on ollut vuodesta 1987 ja Teemmä-tallin perustin keväällä 2001 muuttaessani Helsingistä Kannonkoskelle.


eijapEija Sauranen: Aloitin ratsastuksen 6-vuotiaana. Opiskelin 2000-2003 Rautalammin ratsastuslukiossa, josta sain vankan pohjan ratsastukseen master-opettajien Pirkko Herdin ja Mika Malaskan ansiosta. Kilpailin paljon ja voitin hopeaa mm. kahtena vuonna oppilaistosten välisissä estemestaruuksissa ja Itä-Suomen hallimestaruuksissa hevosellani Hawr. Teemmällä olen työskennellyt vuodesta 2005. Työnkuvaani kuuluu hevostenhoito ja liikutus, tallityöt ja ratsastustuntien pito. – Valmistuin keväällä 2009 ratsastuksenohjaajaksi Ypäjän hevosopistosta hyvin arvosanoin.


 


kimmopKimmo Leppänen: Osallistun tallin toimintaan tarpeen mukaan, keskeisimpänä mm. hevosten kaviohuolto ja kengitys. Harrastuksiini kuluvat metsästys ja koirat.


Teemmä-tallilla työskentelee vakituisen henkilökunnan lisäksi osa-aikaista työvoimaa sekä harjoittelijoita.

Nelijalkaiseen henkilökuntaan taas kuuluu toistakymmentä erilaista, hyvin koulutettua hevosta.


vertti

Vertti


Miina

Miina